perjantai 12. huhtikuuta 2013

World of the Mighty Booosh

 
En tiedä, kuka ei pidä Camdenistä! Tää paikka istuu mulle kuin nenä silmään.
Hymyilyttää vieläkin, että pääsin pitkästä aikaa sinne shoppailemaan. Camden Townhan sijaisee Lontoon pohjoispuolella, eli ei aivan keskustassa, joten sinne ei tule mentyä ihan joka reissulla... Northernline sinänsä on mulle tullut tutuksi niiltä ajoilta, jolloin meillä vielä oli asunto Lontoossa, sillä sen läheisin metroasema oli Balham, myös Northern linella - vaikkakin sen eteläpäässä.
Camdenissä olen käynyt toki vuosien aikana monet monituiset kerrat. Kuitenkin useimmiten siellä oloni on liittynyt rakkaiden ystävien luona vierailemiseen. Hyvä ystäväperheemme näet asuu lähes Camdenin metroaseman päällä olevassa ihastuttavassa huoneistossa.
Senpä takia en edes muista, milloin olisin varsinaisesti käynyt shoppailemassa Camdenissa. Pitäisi selkeästi käydä useammin. Vaikka tarjonta näyttää nopeasti vilkaistuna aika bändipaitakeskeiseltä, on Camdenissa hirvittävän monta ihanaa hassua liikettä, joista löytyy jos jonkinmoista ostettavaa. Tämä on juuri oikea paikka shoppailla sitsiasua, sen huomasin kyllä tällä kertaa.
Näköjään Camdenissa voi toteuttaa muunkinlaista aktiviteettia, kuten vaikka melontaa...
Kuinka moni on katsonut tv-sarjaa Mighty Boosh? Sisareni kertoi, että muutama vuosi takaperin, kun MB oli supersuosittu niin faneilla oli tapana hengailla Camdenissa siinä toivossa, että he näkisivät vilauksen Noel Fieldingistä, joka asuu alueella. Camdenissa kiertelyn päätteeksi ei ole ihme, mistä ideat Mighty Booshin ovat kummunneet - koko kaupunginosa on nimittäin, kuin astuisi sisään Mighty Booshin maailmaan:) Rakastan tätä tv-sarjaa palavasti, mielestäni se on yksi huipuimpia maailmassa, joten tottahan näissä maisemissa kelpaa fiilistellä.
Camdenissa on paljon Steampunk-vaikutteita myös... Mut tuntien Camdenin historian, 60-luvun nuoret scifikirjailijat ovat tämän paikan kuninkaita - siitä Camdenissa on enemmänkin mulle kyse. Ihanaa kuitenkin nähdä, että tää alue kukoistaa edelleen ja vetää porukkaa. Mut tää taas kertoo siitä, miten Lontoo on vaan todella extraordinary kaupunki. Ainakin mulle.
Toinen kotikaupunkihan se on.
Camdenissa voit viettää romanttisia hetkiä... Mut ne ovat vaan vähän erilaisia kuin valkoinen kynttilänvaloromantiikka...
Kadulla myydään intialaista tai mitä ruokaa nyt vaan massusi halajaa.

Putiikeista voit ostaa vaikka Marilyn/Heburn tähdittämän mekon (tässä kuvassa yläosa).
Tai kääriä kokoon itämaiset huivit.
Macaronsejakin olis ollut tarjolla. Huomaa etualan lightsaber. Ihan normaalia katukaupassa, eikös?
Mun sisällä asuu pieni hippi. Tai en tiedä, onko se ees niin salainen asia.
Camdenin shoppailuasuna oli Union Jack hamonen Primarkilta, joka sai paljon kiitosta, kuten myös ruskeat karvaugginikin. Oikeesti ens syksynä mä ostan uuden varaston karvauggeja kun en kestä, miten ne on parhaat kengät ikinä: Söpöt ja lämpöiset. Laskin, että yhteensä 10 henkeä kävi päivän aikana kertomassa, että tykkää joko mun kengistä tai hameesta. Varmaan paras saldo tälle muotitiedottomalle ikinä!
Voi Camden, pakko palata luoksesi takaisin pian. Ja kaivaa Mighty Booshit naftaliinista katsomislistalle.
I visited Camden Town with my sister. Gosh how I had forgotten how amazing place it is: Steampunk, music, shopping, hippies... I don't think I would ever have to leave. Apparently a couple of years ago people would hang out in Camden just to get a glimpse of Noel Fielding who lives there. That's how popular Mighty Boosh was back then. Looking around Camden, I am not surprised on why that is, since it's pretty much like living in the world of the Mighty Boosh... Really the best of London, eh?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...