tiistai 2. huhtikuuta 2013

Xena, soturiprinsessaa etsimässä


Yleensä englannin matkoillamme mulle on suotu yksi päivä Lontoossa. Oon pitänyt kiinni äidin shoppailupäivästä - täytyy sitä joskus päästä rentoutumaan.

Tällä kertaa sain shoppailuseuraa englannin siskostani. Tämä olikin harvinainen tilaisuus, koska mieheni sisar opiskelee Manchesterissa ja oli nyt vaan pääsiäislomalla Lontoossa.

Sedulissa oli sekä shoppailua että nähtävyyksien katselua. Harkitsin josko olisin mennyt westfieldin kautta, mutta tulin lopulta siihen tulokseen että jos menen stratfordiin niin jämähdän sinne aivan varmasti ja oli kaunis päivä, halusin nähdä myös Lontoota kun kerran täällä olen. Arvelen, että kesälomareissu jää meiltä väliin ja tulemme takaisin jouluna seuraavan kerran, joten pitää ottaa kaikki irti tästä matkasta.
Minulla oli selvät sävelet ostosten suhteen. Parin viikon päästä olen menossa postapokalyptisiin bileisiin. Ystäväni oli päättänyt, että me muuten pukeudutaan xenaksi ja gabrielleksi (älä kysy miten tää liittyy teemaan) joten eihän se auttanut kuin lähteä metsästämään Xena-asua. Sorry about this sneak peek, mutta säästän kokonaisen asun kuvat lauantain postaukseen:)

Mun työkaverit oli silleen että wtf, kun kerroin että itseasiassa ne kerrat kun mä olisin tarvinnut Xena-asua elämässäni on ollut sen verran usein, että siihen varmaan kannattaisi panostaa..
 Sisareni oli menossa ensi viikolla häihin, joten hänen mekkoetsintänsä oli hieman maltillisempaa muotoa:)
 Lisäksi mulla on permanent etsinnässä mustat farkut, musta kynähame ja valkoinen toppi. Jos Xena-asua ei löytyisi, varavaihtoehdoksi kävisi combat shortsit, biker-takki, rikkinäiset sukkikset ja sitä rataa. Camdenista olis kyllä löytynyt ihan mitä vaan tähän teemaan. Oli oikeastaan harmi, että Xena-asuni mahtui kuin mahtuikin päälle.
Mutta joo, shoppailupääivään: Tavattiin King's crossilla, josta lähdettiin meidän shoppailuseikkailuun. Suuntana oli Camden, jossa oli yksi pahainen naamiaiskauppa auki pitkänä perjantaina... Ajattelin että on about Nou tsääns että sieltä löytyy mitään xenaan viittaavaakaan outfittia, joka minulle mahtuisi päälle, mutta toisin kävi. Lähdin kaupasta vermeet kassissa.
 
Olimme molemmat sisareni kanssa hieman shokissa siitä, miten näppärästi kyseinen asu löytyi ja kulutimme seuraavan tunnin selaten camdenin katuja. Sieltä olisi löytynyt matskut vaikka kuinka moneen post apokalyptiseen outfittiin, mutta maltoin mieleni ja mun Xena on aika perinteinen, pienillä futuristisilla fiiliksillä.

  Häämekkoa ei sen sijaan löytynyt - lähinnä varmaan koska appiukkoni oli kieltäytynyt maksamasta uutta mekkoa sisarelleni. Opiskelijan budjetilla ei ole varaa valittaa.
 Camdenista otimme northernlinen enbankmentiin ja menimme syömään london eyen kupeeseen (coctaileille) juoruilemaan moneksi tunniksi. Nähtävyydet jäi tälläkin kertaa suurimmalta osin näkemättä, mutta kylläpä oli pitkästä aikaa mukava catch upata sisareni kanssa.
 
 
 Aika Lontoossa loppuu aina kesken, sillä jos ihminen on kyllästynyt Lontooseen, hän on kyllästynyt elämään, sillä Lontoossa on kaikki, mitä elämä voi tarjota. Eikös niin?

On Good Friday I was treated with a day to myself: London! Shopping and sightseeing was on my schedule, as I am determined to go to a post apocalypse party next week - this was my chance to shop for an outfit.

So I managed to do Covent garden, leister square, soho, Camden and south bank in one day, not bad. Plus there was plenty of cocktails as well as gossip, going on. Good day.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...