lauantai 6. huhtikuuta 2013

Post Apocalypse


Tänään pääsen ekAa kertaa Viiteen vuoteen(!) sitseille. Apua, mihin meni viisi vuotta?

Teemana tämän vuotisilla on post apocalypse, eli mad max herätköön haudastaan ja whitney Houston kaivakoon metalliset olkatoppaimensa esiin, sillä bang, tänään biletetään.
 

Ystäväni on järjestänyt näitä kemuja jo kunnioitettavat kymmenen vuotta. Sitsithän Wikipedian mukaan ovat muodolliset bileet. Ystäväni on kehittänyt konseptia eteenpäin ja nämä bileet ovat yleensä aina omassa luokassaan. Et oikein voi sanoa bilettäneesi ellet tätä ole kokeillut.

Kovasti minä haluan tapaamaan ihmisiä: monia en ole nähnyt sitten lapseni syntymän. Ei kun nokka kohti Helsinkiä yhdeksi illaksi siis.

Niin pitikö sanoo jotain mun asusta?

Mun alkuperäinen suunnitelma oli sexy combat, mut toinen kaverini ilmoitti että me muuten mennään Xena ja gabrielle, joten ei kun Lontoosta hankkimaan vermeitä. Niinpä olen nyt 1kpl Xena-asuja omistaja.
 
 
 
 
 Pahoittelu a) heikohkosta kuvauslokaatiosta, b) minimalistisesta peruukin asennusajasta c) väärän värisistä sukkiksista ja d) täydestä kyvyttömyydestä meikata..
 
 
 

Today  I am going to a post apocalypse party in Helsinki. This traditional yet wild party is organiZed by my friend for the 10th time now - a highly respected amount of effort has gone into these. My outfit is xena the warrior princess. Don't as how it's attached to the apocalypse...

Kaikki kuvat Pinterestistä outcluding my own outfit.

2 kommenttia:

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...