maanantai 8. huhtikuuta 2013

Pret - Valmiina Syömään?

Mun suosikki pikaruokaravintola on varmasti tämä.Pret a Manger.
 Tykkään ihan hirmuisesti Pretin tyylistä - paikan päällä käsintehtyjä voileipiä, salaatteja ja leivonnaisia. Ja sushia! Kaikki on aivan varmasti tuoretta ja saman päivän aamuna tehtyä. Olen tykännyt Pretistä jo monta vuotta ja useimmiten syön ainakin kerran Lontoon matkallani tässä putiikissa. Stansteadin kentällä ei esimerkiksi ole Pretin voittanutta.
 Heillä on myös ns. leivätön leipä. Mun kaikkien aikojen suosikki Pret-ruoka on Grey fish 'n' Rocket sandwich, eli jokirapuvoileipä rucolasalaatilla. Call me weird, mutta muiden puljujen vastaavat leivät ei vaan vedä vertoja tälle. Myös greyfish ja avocado leivätön leipä on aivan uskomattoman nams! Mä voisin varmaan elää jokiravun pyrstöillä.
 Tällä kertaa en osannut päättää, mitä söisin, joten ostin puolikkaan Greyfish 'n' rocketin ja sushilajitelman, mikä oli aika über combo, ilman voileipääkin olisin varmasti pärjännyt, sillä toi sushi on aika täyttävä.
 Lohta ja greyfishiä ja rapua. JOOO, kelpaa. Pretissä mä tykkään myös siitä, miten pakkaukset on mietitty ergonomisiksi ja niissä lukee kivoja tarinoita niiden tuotteista. Aivan todella hyvin toteutettua asiakkaan sitouttamista asiaan.
 Söin jälkkäriksi Lemon Cheesecake -kupin, joka oli kans pieni ylellisyys. Mutta kun kerran olin Lontoossa niin pitää kokea koko setti. Oon monta kertaa miettinyt, miten ihanaa olis Pret a manger Jyväskylässä. Mutta valitettavasti tää ei koskaan tule tapahtumaan, koska Suomeen on liian vaikea saada tuoreita raaka-aineita - Pret on yrittänyt levitä meillekin päin, mutta käytännössä sitä olisi vaikea saada tuottavaksi näillä standardeilla. Makes you acknowledge, että miten vanhentuneita kaikki meidän raaka-aineet ovat. Tää on yks asia, mikä Suomessa on vialla: Ruoka vaan ei ole niin hyvää kuin muualla. Silti, jos mä joskus perustaisin pikaruokalan, se olisi Pret (tai sitten Subway).
I love Pret a Manger with a firey passion. It's just my kind of a fast food restaurant. In fact it's my favourite fast food restaurant. My all time favourite is grey fish and rocket sandwich. I'd love to eat healthy, fresh, pure food all the time. This is one of the lunch restaurants really missing from Jyväskylä.

2 kommenttia:

  1. Subway! <3 Mun rankan päivän palkintoja. Jos miehellä on ylipitkä päivä, sen on parempi tulla kotiin vähintään puolikkaan subin kans. :)

    VastaaPoista

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...