Viikonlopun aikana meitä hemmoteltiin kahdella brunssilla ystäväni, kunnallisvaaliehdokkaan, Tinon toimesta.
Ravitsevalla ja terveellisellä brunssilla oli tarjolla eräänlaista Nizzan salaattia: Lohta, perunaa, kananmunaa, sallaattia, papuja, tomaattia, sipulia, persiljaa ja 'anjovista'. Oikein hyvää oli ja laittaisin mielelläni kotonakin.
Oliivit ja kaprikset oli tällä kertaa eroteltu, sillä muutama läsnäolija mieluiten karttoi niitä. Itse en voisi elää ilman oliiveja ja kaprisvoileipä on ihan parasta!
Jälkkäriksi oli mansikka-sitruunamelissapirtelöä kolmen sepän aukiolla kasvatetuista aineksista. Kuulema siellä on joku Biolanin kattopuutarha, joka kasvattaa kaikenlaista kivaa tuoretta keskellä Helsinkiä. Suurkiitokset Tinolle, tällä jaksoi pitkälle iltapäivään!
Ravitsevalla ja terveellisellä brunssilla oli tarjolla eräänlaista Nizzan salaattia: Lohta, perunaa, kananmunaa, sallaattia, papuja, tomaattia, sipulia, persiljaa ja 'anjovista'. Oikein hyvää oli ja laittaisin mielelläni kotonakin.
Oliivit ja kaprikset oli tällä kertaa eroteltu, sillä muutama läsnäolija mieluiten karttoi niitä. Itse en voisi elää ilman oliiveja ja kaprisvoileipä on ihan parasta!
Jälkkäriksi oli mansikka-sitruunamelissapirtelöä kolmen sepän aukiolla kasvatetuista aineksista. Kuulema siellä on joku Biolanin kattopuutarha, joka kasvattaa kaikenlaista kivaa tuoretta keskellä Helsinkiä. Suurkiitokset Tinolle, tällä jaksoi pitkälle iltapäivään!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti