tiistai 21. elokuuta 2012

Vieläkö grilli on kuumana?


Oli kylmä ja sateinen kesä tai ei niin grillailtu on. Nyt olen sitä mieltä, että meillekin hankitaan ensi vuonna (sähkö)grilli. Ollaan pidetty kuitenkin varmaan ainakin 5kpl 'grilli-iltoja' heinä-elokuussa ilman grilliä.


Minun grilailuni on viime aikoina kohdistunut munakoisoon, parsakaaliin ja herkkusieniin (terveellisempi elämäkö) mutta on sitä makkaraakin tullut syötyä.


Ja tietysti halloumijuustoa. En ymmärrä, miten on selvitty entisaikojen grillailusta ilman juustoa - ihan turhaa hommaa!

Terveellinen elämä projektini on ottanut hieman väliviikkoa, sillä viime viikolla meillä oli vieraita jopa 4/7 iltaa ja yhtenä käytiin rapujuhlissakin. Alkoholia tuli siis nautittua ja vaikka itse grillailu perustuisikin kasviksiin niin valitettavasti viinilasi tai pari eivät ainakaan painoa laske. Olin jo 200g päässä elokuun lopun tavoitteestani, mutta sitten tulin siihen tulokseen, että kyllä sitä joskus täytyy myös saada nauttia elämästä. Tällä viikolla lisää tsemppausta. Kyllä nyt on ihme, jos ei -5kg häämötä elokuun lopussa.

Makkaran kanssa pitää olla salaattia:)


Näiden kuvien maukkaat antimet tarjoili meille setäni residenssi. Hänen vaimonsa kasvimaalta saa tähän aikaan vuodessa lehtisalaatit ja ruohosipulit suoraan tuoreena lautaselle. Ehkäpä minunkin kukkapenkkini menee tähän suuntaan jossain vaiheessa. Kiitokset siis viimeisestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...