maanantai 13. elokuuta 2012

Sukulaisia terassilla

Terassielämää sukulaisten kera on vietetty tänäkin vuonna ahkerasti. Mikäs sen mukavampaa kuin salaatit ja makkarat pöytään ja sitten vaan istutaan, syödään ja jutellaan. Lapsi pyörii mukavasti jaloissa ja osallistuu, eikä kenenkään tarvitse liikaa pingottaa.


Mitähän herkkuja pieneen massuun mahtuisi?
Kesäaikaan voi vaikkapa heittää ammeen pihalle ja antaa lapsen rauhassa uiskennella siinä ja kirmata ruohikolla. Katotaan niin parin vuoden päästä meillä on trampoliini tuossa takapihalla...
Lapsen hoito ei voi olla tästä helpompaa...


Isi tekee perinteisen komediarintsikan lautasliinasta.


Soveltuu myös hatuksi.


Kummitätikin oli tullut paikalle leikkimään ja sosialiseeraamaan.


Illan pimetessä sytytettiin kynttilät. Hankin meidän kuolleeseen omenapuuraasuun tollaisia ihan peruslyhtyjä, sillä epäilin a) että ne voivat 'mennä rikki' helposti ja b) ne näyttivät kuitenkin aika kivoilta. Ehkäpä kiinasta tulee sitten hommattua jotain hieman jännittävämpiä versioita.
Tässäpä fiiliksiä tulevan viikon ohjelmaan, sillä jopa kolmena iltana meille on tulossa erinäisiä vieraita ja lauantaina on sitten vuorossa rapujuhlat mökillä. Terassilla tulee varmasti vietettyä aikaa, vaikka olisikin hieman kylmempi sää - viltit vaan kehiin! Onni on se, että sukulaisia ja ystäviä asuu paljon lähettyvillä - heistä on iloa, turvaa ja apua kovasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...