sunnuntai 26. elokuuta 2012

Tutkimusryhmän BBQ

Sain aikaiseksi kutsua kolleegani istumaan iltaa terassillemme.

Kylmästä kesästä huolimatta tämä päivä oli aurinkoisen kesäinen ja lämmin.

Grillittömän huushollin barbeque koostuu Nigellan nakeista...

...Salaateista ja muista herkuista.

Latinalaisamerikkalainen kollegani oli tehnyt tosi hyvää cuacamolea ja riisisalaatia.Myöhemmin illalla nautittiin venäläiskolleegani tuomasta kakusta. Häneen voi aina luottaa kakun tuojana:) Taisi olla hankittu konditoria Wilhelmiinasta, josta minäkin hankin yleensä kakut, jos laiskottaa tai ei itse ehdi värkkäämään.


 Perheen pienellekin oli oma saksalainen kaveri. Tämä tyttö on muuten poikamme ehkä uskollisin ihailija toistaiseksi. Hän on kuulema ottanut A:n kuvan illalla mukaan sänkyynkin.


Samaan äidin vanhaan kylpyammeeseen mahduttiin leikkimään hyvin. Ehkäpä ostetaan se kahluuallas ensi vuonna.
Sillä aikaa, kun pienet leikkivät niin isot seurustelivat.Paikalla pyörähtäneen ystävättäreni kommentti oli, että: "Onko sulla yhtään suomalaista kolleegaa?" Kieltämättä tässä partyssä oli porukkaa Suomesta, Englannista, Saksasta, Venäjältä, Panamasta ja Costa Ricasta.


On siis hyvin osuvaa, että tutkimusryhmämme nimi on 'Global Information Systems' eli GLIS. Monien kansallisuuksien kanssa työskenteleminen on rikkaus ja ehkä parasta työssäni. Joka päivä oppii jotain uutta eri kulttuureista ja maailmankuvista. Kiitoksia hyvästä seurasta Glissianit!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...