maanantai 20. elokuuta 2012

Stadissa


Olen tällä viikolla kolmena päivänä pääkaupunkiseudulla ottamassa osaa Kiina-Eurooppayhteistyökonferenssiin. Tarkoituksenani on mapata tulevien vierailupaikkakuntien PhD opiskelijoiden tutkimuskohteita lähemmäs omia intressejäni. Ja tietysti ottaa hieman selvää siitä, että millaisten ihmisten kanssa tulen tekemään töitä talvella. Harmittaa, koska mieheni piti lähteä mukaan tälle reissulle, mutta sitten pikku reppanamme sairastui, eikä tunnu mitenkään mahdolliselta jättää häntä edes tutun hoitajan kanssa, kun hän on niin raasuna.


Suunnitelmia täytyy pystyä muuttamaan äitinä ja isinä. Niin se vain on. Tuntuu siltä, että minullakin on flunssan alkeet, että tämä viikko ei tule olemaan helpoimmasta päästä. Sairastaminen on ehkä elämässä kamalinta. Mutta silti niitä nukkumattomia öitä viettää mielummin oman tuhisijan kanssa nenä nenää vasten kuin vaeltaen anonyymiin hotelliin.


Pääkaupunkiseudulla työmatkalla valitsenkin useimmiten hotellin sijaan käydä yöpymässä sukulaisten tai ystävien luona. Huvimatkat stadiin ovat nimittäin niin harvassa, että tämä on hyvä tapa yhdistää työ ja sosiaalinen elämä. Tämän kadun varrella olen yöpynyt Helsingissä ylivoimaisesti eniten. Kuka tunnistaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...