lauantai 11. elokuuta 2012

Vieläkö sitä on jäljellä?


Tuntuuko teistä, että tämä kesä on ollut jokseensakin pettymys? Parin hellekesän jälkeen normaaliin 2 päivää kuumuutta kesään Suomessa, ainakin minulla on ollut lieviä sopeutumisvaikeuksia. En ole kuvitellut olevani mikään lämpöriippuvainen, mutta nyt tuntuu, että jos en olisi käynyt Kreikassa heinäkuussa niin kesä olisi mennyt aikalailla farkut jalassa.



Tällä viikolla yksi aamu oli tosi kylmä... Ajattelin, että pitäis varmaan laittaa sukat jalkaan ja sitten katsahdin mittariin: 8astetta! No eipä ihme. Valitettavasti kuulun siihen ryhmään ihmisiä, joihin sää vaikuttaa ja olisin kyllä mieluusti nauttinut vielä muutaman päivän edes sitä +15-20asteista lämpöä. Tuntuu, että mökkijärven veden lämpö ei varmaan yli kakskymppiseksi noussut ollenkaan tänä kesänä, se on harmijuttu se.



Huonossakin kesässä varmaan parhautta on kuitenkin se, että saa istua omalla terassilla illalla pimeän laskeutuessa. Voi poltella kynttilöitä ja käpertyä huopaan nenä jäässä. Näitäkin hetkiä voi lämmöllä ajatella sitten Kiinassa talvella.


2 kommenttia:

  1. On kyllä ollut tosi kylmät säät! Hetkenkin lämmöstä on pitänyt kiireellä ottaa kaikki ilo irti!

    VastaaPoista
  2. Sama täällä. Onhan syksyssäkin puolensa, mutta vähän on sellainen "oliko se kesä jo muka" -fiilis. Olisi ehkä pitänyt käydä jossain ulkomailla asti.

    VastaaPoista

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...