perjantai 31. elokuuta 2012

Vyölaukkuja ja napapaitoja


Tein menneenä kesän viikonloppuna pienen kuvauskeikan. Tällä kertaa kyseessä ei ollut häät vaan syntymäpäiväjuhlat.

Näiden juhlien vieraat (n. pari kymmentä henkeä) olivat ottaneet 80-lukuteeman todella vakavasti. Paikalla oli toinen toistaan mahtavampia asukokonaisuuksia ja peruukkeja.

Olin suorastaan vaikuttunut - tämä nainen osasi järjestää juhlat, joissa oli nähty yhtä paljon vaivaa kuin legendaarisissa Piikkiöbileissä!


Yksityiskohtiin oli kiinnitetty huomiota sekä järjestäjän että vieraiden osalta hirveästi. Takapihalle oli pystytetty teltta, jossa coctail-baari oli auki koko illan.

Paikalla oli myös kaksi juuri-ja-juuri täysikäistä baarimikkotyttöä, joilta saattoi tilata seinälle kirjoitetusta drinksulistasta suosikkejaan.

Noh, Piikkiössä tietysti tähän liittyy yleensä hieman enemmän mielikuvitusta... Mut kaiken kaikkiaan olin yllättynyt, että joku yleensäkin näkee vaivaa synttäreiden järjestämiseen Keski-Suomessa.


Tanssilattiakin löytyi valoineen ja savukoneineen 200 neliön autotallista:)Jos kuka tahansa näistä juhlijoista kävelisi vastaani kadulla, en varmasti tunnistaisi, vaikka olenkin tuijotellut heidän naamojaan nyt pitkän ajan...  Olin paikalla siis tilattuna valokuvaajana tunnin ajan. Siinä ajassa otin 900 kuvaa, joista 340 päätyi käsittelyn jälkeen takaisin asiakkaalle. Kuvien käsittelyyn tosin meni n. 3h, eli nelinkertainen määrä aikaa verrattuna varsinaiseen ottamiseen, mutta niin se vain on nykyään - kaikki on käytävä läpi ja siihen menee ihan jäätävä määrä aikaa. Tämä keikka oli kuitenkin mukava tehdä, koska opin taas paljon uutta kuvauksesta ja kuvankäsittelystä. Ei ole paluuta JPG-aikaan vaan hankin viikonloppuna photoshopin (oikein maksoin siitä), jotta pääsen Camera RAWittamaan kuviani. Eli jos joku etsiskeliee synttärikuvaajaa taikka muuta Keski-Suomen alueella niin vinkatkaa vaan tännepäin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...