lauantai 22. joulukuuta 2012

Dear Santa,


Huomenna minä saan joululahjani eli lapsuus-perheeni saapuu Kiinaan meidän vieraaksemme. Tämä itsessään on jo niin ihana, iso lahja, että olen varoitellut heitä hankkimasta muita lahjoja. Tein kuitenkin pienen lahjalistan, koska meitä kiinnostaa lähinnä muutamien asioiden tuominen tänne ja täältä pois.


Tällaisen Joululahjatoivelistan lähetin äidilleni:
-Pari paria paksuja sukkahousuja, valkoiset + joku muu väri esim. musta/harmaa
-Ruispalat -paketti. Mieluiten Vaasan, mut jos ei oo niin Fazerinkin käy.
-Sinihomejuustoa (esim. Aura/Castello) - tätä saa mun mielestä Helsinki-Vantaalta, kuten myös ruispaloja
-Paksu viininpunainen huivi (joka mulla on siis itsellä jossain, ei tarvii ostaa)
-Villasukat (voitte jättää omanne)
-Kirjat, jotka mieheni oli tilannut itsellensä
-iPhonen muovikuori (koska lapsonen heittelee sitä niin, että on vaan ajan kysymys milloin se lakkaa lopullisesti toimimasta. Ja täällä on lakattu myymästä 3GS:n kuoria (kaikki on vaan neloseen tai vitoseen)

Suosittelin heille myös lämpimästi, etteivät tuo MITÄÄN tämän listan ulkopuolelta, koskapa kaikki, mitä tuovat meidän pitää viedä myös takaisin parin kuukauden päästä (tai lähettää). Lisäksi täältä voi kyllä ostaa about kaiken, mitä voisi haluta antaa lahjaksi. Arvelen, että jouluaattona me käymme shoppailemassa lahjoja vielä.

Minut henkilökohtaisesti tunetevat tietävät, että olen jouluihminen ja valmistelen sitä ajoissa. Tänä vuonna joulutervehdyksiä ei ole kuitenkaan pudonnut yhdenkään teistä postiluukusta. Kiinassa olo on vaan yksinkertaisesti ollut liian raskasta normaalin joulutervehdysrumban pyörittämiseen. Ehkäpä annatte anteeksi, ystävät. Muistan kyllä teitä, en vaan juuri nyt.

Tervetuloa Kiinaan huomenna Eno ja Mummi!

Tomorrow I get my Christmas present when my family arrives to Xi'an to visit us. I've told them to bring no other presents. Well... Except a small list of things that we need, such as tights, rye bread, blue cheese, books that my husband ordered himself and so on. 

2 kommenttia:

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...