lauantai 15. joulukuuta 2012

Intialaista Kiinassa

Oiskohan ollut toka ilta täällä kun käveltiin Big Wild Goose Pagodalle. Sinne matkalla huomasin tämän intialaisen ravintolan. Intialainen on ehdottomasti suosikkiruokaani, etenkin mushroom bahjee (en ole vieläkään oppinut sen kirjoitusasua). Jyväskylässäkin on yksi intialainen ja yksi nepalilainen ravinteli - valitettavasti niiden taso ei minun mielestäni yllä esim. lontoon intialaisten tasolle, joten käytännössä syön intialaista pari kertaa vuodessa, kun olen Lontoossa.
Olin hieman skeptinen - kuinka hyvää intialaista saa Kiinasta? Mutta täällä Xi'anissa on aika paljon intialaisia, sillä he tulevat tänne opiskelemaan lääketiedettä! Meidän Xi'an Jiaotong yliopiston 2. kampuksellahan on School of Finance and economicsin lisäksi toinenkin tiedekunta eli School of Medicine. Meidän kadulla, eli Yanta Xilulla näkee ylivoimaisesti eniten intialaisia ulkomaalaisia, joten en yhtään ihmettele, miten täältä löytyi näin loistava intialainen ravintola.
Tilasimme Chicken Tikkan (mieheni suosikki), Tarka Daalin (linssejä) ja Mushroom Masalan (kun ei ollut sitä Bahjea tarjolla. Lisäksi paikallista Nan-leipää päälle. Kylläpä maistui koko sakille.

Tullaan varmasti uudestaan. Intialainen on ihanaa vaihtelua kiinalaiselle ruoalle:) Ei sillä, sekin on niin hyvää, että ei voi valittaa!
We found an indian restaurant near the Wild Big Goose Pagoda on Yanta Xi Lu. This is excellent news as indian certainly is my favourite food. Nothing better than a curry, right? It was as good as in Leigh-on-Sea, (not like in Jyväskylä), so I went home very pleased after Chicken Tikka, Tarka Daal, Nan bread as well as a mushroom Masala.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...