maanantai 10. joulukuuta 2012

Pyykinpesua kiinalaisittain

Mieheni hoitaa meidän pyykit, joten voitte kuvitella, että hän oli odottanut asuntomme luvattua pesukonetta kuin kuuta nousevaa. Kuukauden ylihintainen hotellipyykki tai vaihtoehtoinen nyrkkipyykkäys vaihtui tähän ah niin kiinalaiseen pesukoneeseen. Kuten huomaatte, se on tyylikäs ja vaaleanpunaisella tuunattu. Lisäksi se painaa n. viisi kiloa ja sitä voi helposti liikutella paikasta toiseen myös pienen miehen voimin. Tämä barbin pesukone on kuitenkin jo iloisesti pessyt kertaalleen koko vaatekertamme ja olemme siis hyvin kiitollisia käyttäjiä.
Ensiksi: lisää vesi käsisuihkulla vaatteiden päälle. Tässä vaiheessa voi olla jo pesuainetta kans seassa. Sitten vaan pyöritellään koko 15minuutin ohjelma ja käännetään asentoon "poista vesi". Sitten uusi kierros huuhteluvedellä. Tosiaan tähän masiinaan ei turhaan tule vettä sisään - ulostuloletku siinä sen sijaan on, josta se vuotaa lattiakaivoon. Kun pyykki on pesty ja huuhdeltu, se siirretään oikeanpuoleiseen kattilaan, jossa tapahtuu linkous. Linkouksen aikana on syytä pitää masiinasta kiinni tai se heittelehtii pitkin seiniä.
Mieheni on kuitenkin tyytyväinen - onhan se parempaa kuin nyrkkipyykki; meillä on puhtaita vaatteita nyt ja odotellessa ehtii lukea kirjaa.
Pikkuapulainen luonnollisesti myös haluaa pestä pyykkiä. Pyykistä tulee puhdasta ja hyvänhajuista ja lisäksi vessan lämmityslamput tekevät tehtävänsä ja pyykki kuivuu niiden kanssa muutamassa tunnissa. Ei siis niin kuin englannissa, jossa pyykki ei välillä kuivu lainkaan!
Kun isin pyykit on narulla, on pikkupyykkärin päivä vasta alkamassa...
Our new and shiny 'barbie's washing machine is the greatest! It's not hooked on any water source, so put water in with a shower. Oh, and btw, shower only gives you hot water for 1minute per every 4 minutes. So you have some waiting to do. The spin takes place in the container on the right. Only slightly easier than washing it by hand... Still, keeps both my boys busy:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...