tiistai 18. joulukuuta 2012

Ei voi kaikki illat mennä VPN:n kanssa tappeluun...

Nyt ihan oikeasti menee hermot tähän Kiinan systeemiin kun kolmatta päivää takkuaa tää blogger, enkä saa kuvia ladattua. Voi olla, että joudun antautumaan ja muuttamaan omaan domainiini lähitulevaisuudessa. Siellä tällä hetkellä sijaitsee englanninkielinen maailmanympärysmatkablogimme vuodelta 2009, joten blogisiivous on tehtävä, jos päätän sinne siirtyä. Kyllä ärsyttää niin maan vietävästi! Niin, että jos musta ei mitään kuulu niin tsekkaa: www.finnworld.org

I am loosing the battle against the communist big brother. If you don't hear from me one day, it's because I could not load... Check out www.finnworld.org on those days. I am pissed off!

2 kommenttia:

 1. Tuota tuota.. Jos käytät Jyväskylän yliopiston VPNää windowsista se reitittää normaalisti kaiken liikenteen Jyväskylän kautta, mikä voi sijaintisi huomioon ottaen olla pirun hidasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näinhän se on, mutta ongelma ei yleensä oo hitaus vaan kiinalaisen internetin katkeaminen 10minuutin (tai joskus jopa 1 minuutin) välein.

   Samainen VPN on toiminut ihan ookoo Kiinassa nyt 1,5kk - hidas se on, mutta en käytä sitä muuhun kuin pakolliseen eli fb+bloggeriin+yo:n tietokantoihin. Onks sulla kokemusta muista? Mä oon yrittänyt googletella muita VPNiä, mutta useimmissa kuulostaa olevan samat ongelmat Kiinassa, joten en ole vaivautunut yrittämään hankkia jotain, mikä saattaa olla yhtä huono.

   Poista

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...