perjantai 29. kesäkuuta 2012

Aktiivijuhannus


Juhannustunnelmista hieman kuvia. Mökkielämän virallinen merileijona esittelee uutta surffilautaansa. Edellisen hankinnasta lienee lähemmäs 30 vuotta nyt. Pakko oli ilmeisesti päivittää, sillä 80-luvun lautakantaamme ei saanut enää varaosia. Itse olen laudalla vain melonut ympäriinsä ja siitäkin on vuosia, mutta ehkäpä täytyy joskus kokeilla tätäkin huvia, kunhan vesi on vaan hieman lämpöisempää. Arvelimme sen olleen n. +18C, kyllä siinä saunan päälle ui 15minuuttia, mutta ehkei nyt ihan tuntikausia. Talviturkki on siis heitetty!


Tärkeintä juhannuksessa on se, että pääsee nautiskelemaan järvestä ja mökistä - tänä vuonna oli kyllä torstai-lauantai ehkä parhaat juhannussäät miesmuistiin: Aurinko paistoi, lämmintä oli sopivasti ja tuulikin sen verran, että hyttyset pysyivät poissa. Sunnuntaina sitten niitä inisiöitä riittikin ja satoi ja oli kurjempaa, mutta ah että torstai-lauantai oli parasta:)


 Pelailtiin sitten pitkästä aikaa vähän tennistä. Oon varmaan kaikista surkein, vaikka olenkin pelannut pisimpään, mutta ei haitannut kun sai mukavaa liikuntaa ja huomaamattaan reidet ja pakarat kipeiksi!
 Joo maila oli surkea mökkimaila ja kentän materiaalikin asfalttia, mutta ei haittaa, kun naapurin kenttää lainattiin... Ulkotennis <3


Sitten taas uitiin ja saunottiin ihanissa maisemissa. Lapsi halusi tässä syliin, mutta ei arvannut, että äiti oli hieman kylmä, kun oli pulahtanut järvessä. Pikkuapina kipusi silti syliin...
En vaan voi vastustaa näitä 'mummon itketys' auringonlaskukuvia... Niitä on joka vuodelta!


Kokkoa ensin kerättiin ja sitten sytyteltiin. Taaskin poltettavaa olisi ollut useamman kokon verran, joten osa jätettiin suosiolla ensi vuoden kokkoon. Sytyttäminen oli niin kivaa, että siihen osallstuivat kaikki karpaasit.


Komiasti paloi! Yleisö seuraa keskittyneenä...


Pikkuyleisö oli Manducassa.


Ja joka ilta tietysti paistettiin makkaraa ja vaahtokarkkeja nuotiolla...Vaahtokarkkien syöttäminen 1-vuotiaalle aiheuttaa muuten aivan älyttömän iltavillityksen, että varoitus! Sokerihumala!


Grillattuja! Amerikan vaahtikset voitti kyllä Väiskit tällä kertaa ainakin minun mielestä... Setämies tässä yrittää polttaa sormensa. Osasta tuli toki liekitettyjä...


Kaiken kaikkiaan ihan huippu juhannus ja parhaat sukulaiset:) Miten te vietitte juhannusta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...