maanantai 25. kesäkuuta 2012

Mummilaloma


Oltiin puolisen viikkoa Kaijaanissa. Pienen lapsen äidille on ihanan rentouttavaa, kun on ympärillä pörräilemässä joku aikuinen, joka oikeasti haluaa viettää aikaa lapsen kanssa ja sitten itse saa tehdä myös kaikenlaista kivaa.


Kajaani on siis ihan paras lomakohde. Nukuttiin hyvin ja pitkään. Ulkoiltiin (no vähän sateessa). Ja maisteltiin vähän hiekkaa...



Käytiin kattomassa vanhoja ystäviä matkalla ja heidän jälkikasvujaan, joten lapsellekin oli seuraa. Kävin shoppailemassa alennusmyynneissä - täytyy varmaan postata, kun tili otti hieman liikaa osumaa... Mulla ei normaalissa elämässä vaan ole ikinä aikaa shoppailla - edes sitä kahta tuntia putkeen, että ehtisin käydä kiireellä muutaman kaupan läpi ja sovittaakin tuotteet. Käytiin uimassa, josta pikkuihminen oli siis niin innoissaan tietenkin.


 Shoppailun tuloksia...



Sen lisäksi minä sain vähän tehdä töitä (lomalle lähdön ongelmat), ottaa kuvia ja blogittaa. Ja katsoa jopa hieman elokuvia (2/3 IMDB tavoitteista). Kotimatkalla vierailtiin Kuopion uudessa Ikeassa, että ihan halvaksi tämä round trip ei käynyt, mutta kivaa oli:) Lokakuussa uusiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...