lauantai 16. kesäkuuta 2012

Pohjoisessa

Pikkumatkalainen koisii ja äiti bloggaa, hyvä työnjako. 1-vuotiaan kanssa bussimatkustaminen on juuri niin vaikeaa kuin voi kuvitella. Viihdyttää saa koko ajan ja unia ei malteta nukkua kuin puolen tunnin jaksoissa. Niinpä palataan puoli vuotta taaksepäin kehityksessä ja nukutaan neljät Päikkärit tänään. Olen itse herännyt viideltä, bussi lähti kuudelta.

Silti olen sitä mieltä, että tämä reissu kannattaa ja yhden kanssa tämä on vielä helppoa. Ollaan siis nyt viikko poissa väikkäriään valmistelevan isin jaloista, kesäloma, osa 1. Olen päättänyt ottaa lomani tänä vuonna viikon jaksoissa, jolloin sitä riittää vielä pitkälle syksyyn. Suunnitteilla on englannin mummoloita syyskuulle. Tämän viikon agendana on nähdä ystävieni perheitä matkalla Kajaanin mummilaan, ennen kuin päädymme toivottavasti juhannuksen viettoon mökille.

Luvassa seuraavan kahden päivän aikana 6lapsen ja muutaman aikuisen treffaus. Onneksi uskon lapsien viihdyttävän toisiaan, joten tämä taaperon narrin homma jatkuu vasta huomenna...

Terveiset Oulusta!

1 kommentti:

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...