keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Piknikillä Viitaniemessä


Varma kesän merkki on ensimmäinen piknik!


Olimme pienellä äidit ja lapset porukalla viettämässä piknikkiä Viitaniemessä viikonloppuna. Tarjolla oli varsinaisia herkkuja.


En ole oikeastaan koskaan kävellyt Viitaniemessä. Olen kyllä pyöräillyt sielläpäin usein, mutta lähinnä siksi, että olen ollut menossa Kortepohjaan tai Taulumäelle. Niinpä en oikein osannut hahmottaa aluetta. Viitaniemessä rantatietä jatkuu ja jatkuu ja onnistuin kävelemään väärään suuntaan harhaillessani ennen kuin löysin seurueeni. Noloa se kyllä oli! Harvoin enää sattuu niin, että onnistun eksymään Jyväskylässä - olen tällä nyt 12 vuotta asunut ja monet alueet on jo koluttu.


Sää suosi ehkä puolen tunnin ajan, mutta sitten aurinko meni pilveen ja fleecet oli kaivettava esiin.


Mansikat upposivat pikkusuihin niin nopsaan, etteivät äidit ehtineet ollenkaan näihin herkkuihin mukaan.


Ystävättäreni oli tuonut mukanaan ihania juustoherkkuja Lidlin valikoimasta. Oli Brietä, emmentalia, leipäjuustoa, mozzarella palloja ja vaikka sun mitä. Kun lopulta noustiin viltiltä oli olo mitä ähkyin:)


Lapset kirmailivat rannalla ja nurmikoilla ja aikuisilla oli aikaa jutella tulevaisuuden suunnitelmista - ja no äitien jutuista... kuka on vielä kotona, kuka lähtee jo töihin, kuka on oppimassa potalle, miten ratkaistaan lapsenhoitokuviot, onko äiti sataprosenttisesti töissä vai vähemmän ja mitä ollaan viime aikoina puuhailtu. Oli ihana nähdä näitä äitejä ja lapsia taas vaikka oma räkänokkani joutuikin kesäflunssa vol2:sessa jäämään isin kanssa kotiin. Kiitokset mukavasta illasta!

2 kommenttia:

  1. Kiitokset mukavasta illasta minunkin puolesta! Tulkaahan tännepäin A:n kanssa kun ehditte! t. Mervi

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä mukavaa nähdä! Hienoja kuvia! :-) t. Mila

    VastaaPoista

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...