maanantai 18. kesäkuuta 2012

Sisustusmatkalla Iissä


Lauantain linja-autoilun päätteeksi pääsimme vierailemaan yhden rakkaimmista ystävistäni luona. Lapsi hihkui, kun yhtäkkiä leikkikavereita oli tupa täysi ja äiti hihkui, kun sai seurustella äitien kesken ja samalla vielä silmä lepäili ystävättäreni kauniissa sisustuksessa.


Kaunis sisältä valkoinen hirsitalo raamittaa sisustuselementit valolla. 


Mustaa ja valkoista.



Sininstä ja valkoista ja tähtiä.




Punaista ja valkoista. Tykkään näistä kaikista kombinaatioista.


Omankin kotini Billy-hyllyihin olen ollut aikeissa ostaa ovet jo pitkään... Siis yläkerran aulaan, koska pikkuapulainen käy purkamassa kirjoja niistä aivan liian ahkerasti. Nämä lasitetut kirjahyllyt pitävät 8 pikkukätöstä poissa kätköistään, joten nyt olisi minunkin aika hankkia vastaavat...


Tätä yksityiskohtaa ei minun kodistani todellakaan löydy!


 Roinat piiloon kivoihin koreihin.


Tämä hirsitalo on näistä kuvista huolimatta edelleen työnalla, eli projektia siinä riittää perheelle (tai perheen isälle) vielä pitkään. Ei ole vapaa-ajanvietto-ongelmia siis. Vierailen n. kerran vuodessa ja on mukava seurata kehitystä, kun pikkuhiljaa paikat alkavat näyttämään valmiimmilta. Portaikko oli saanut talven aikana uusia pintoja:





Myös ristikkoteema toistuu läpi talon.




Oma asuntomme ei ole vielä se 'loppusijoituspaikka' eli haaveilen, että muutamme joskus vielä isompaan, ehkäpä omakotitaloon Jyväskylässä. On kuitenkin ihana nähdä, että joku asuu jo unelmaansa - vaikka siinä vielä työtä riittääkin:)


Onni on vaaleansininen hirsitalo ja perunamaa?


Kiitokset passauksesta, kylläpä oli mukava vierailla - meidän molempien mielestä:) Ja terveiset tytöille ja pojille!

2 kommenttia:

  1. Ihanan nököinen koti :)

    Meiltäkin löytyy ne Ikean billyn ovet, suosittelen :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaikesta, oli huippua nähdä! Jotenkin kaikki näyttää sun kameran linssin läpi niin - vähemmän sotkuiselta!

    Mä olin ihan huippu-uninen, kun eilen tultiin takas kotiin. Nukahdin babyn kanssa ja jätin isommat valmistelemaan omaa taidenäyttelyään. Jossain vaiheessa havahduin, kun kuulin pienemmän neitosen sanovan pikkuveljelleen, että seuraavaks leikataan sultakin. Pääsin sängystä ylös ja löysin tyttären, joka oli leikannut itselleen uudet etuhiukset! Tää on tätä! :)

    Mulle jäi kova halu päästä käymään teillä. Kattoos nyt, monenko vuoden päästä toive toteutuu... Terveiset söpöiselle pikkufisulle! <3

    VastaaPoista

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...