lauantai 26. toukokuuta 2012

Euforiaa, mummoja vaiko feminististä rakkauttaOnko tässä illan voittaja? Ajatuksia suoraan finaaliin menijöistä:

1. Iso-Britannia - Engelbert Humperdinck: Love Will Set You Free

Brittien ideana oli lähettää viisuedustajaksi todella iso, tunnettu tähti. Tunnettu missä siis? Tunnettu briteissä ja Amerikassa: FAIL! Eli Euroopassa juuri kukaan ei tiedä Humperdinkkeristä mitään, joten menestystä ei ole luvassa. Pysykää vaan Sir Andrew Lloyd Weberissä.

9. Ranska - Anggun: Echo (You and I)

Ei huono, eikä hyvä, mutta ei myöskään erotu kaikkien hyvien joukosta. Hieman liian mairea minun makuun.

10. Italia - Nina Zilli: Out of Love (L'amore è femmina)

Yksi kolmesta voittajakandidaatista - tyylikäs ja hyvä biisi, täti osaa myös laulaa hyvin. Esiintymisnumero ei ole täydellinen, mutta ei huonokaan.13. Azerbaidžan - Sabina Babayeva: When the music dies

Tykkään tästäkin, Azerit harvoin lähettävät huonoja kappaleita, mutta jotenkin se, että on ylitarjontaa naisartisteista yksinään lavalla varmaan haittaa kaikkien menestystä jonkin verran. Isäntämaa saa aina symppispisteitä, joten eiköhän tää pärjää kohtuullisesti.

19. Espanja - Pastora Soler: Quédate conmigo

Espanja on monien muiden maiden tapaan tilannut biisinsa Ruotsista, mutta ei ole parhaimmistoa Espanjan onneksi, silla itse Pastora oli toivonut, ettei voittaisi. Espanja ei liene ainoa maa, joka toivoo, ettei voittaisi tana vuonna.20. Saksa - Roman Lob: Standing still

Saksa on tänä vuonna mun ykkössuosikki, vaikkei sanoitus olekaan mitään mielikuvitusta hivelevää tasoa, niin tykkään tästä paljon ja uskon, että se pärjännee, koska sillä on myös hyvä esiintymisnumero. Valitettavasti visuaalisesti olisin kyllä jättänyt myssyn kotiin, mutta katsotaan, onko se illalla päässä vai ei.

Mut top5 veikkaus on seuraavanlainen:

1. Venaja
2. Sebia
3. Romania
4. Italia
5. Ruotsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...