perjantai 18. toukokuuta 2012

Kiai!

Tänä viikonloppuna on kyse vain yhdestä asiasta:

Shorinji Kempo, 40 vuotta elämänfilosofiaa ja kamppailutaitoa Suomessa.

Jyväskylän Shorinji Kempo ry järjestää Suomen Shorinji Kempo Liiton  40-vuotisjuhlaleirin 18. - 20.5.2012 Kortepohjan koululla, Kartanonkuja 4 - 6, 40740 Jyväskylä.



Leirille saapuu opettamaan Ranskasta WSKO:n Euroopan pääopettaja Aosaka Hiroshi Sensei, 8.Dan sekä lajin emämaasta Japanista Kazuhito  ja Hirohito Morikawa, joilla kummallakin on 7.Dan.
Morikawan veljekset opettavat Shorinji Kempoa Kiotossa Rakuto Doin - harjoituspaikassa. Sieltä oli kotoisin myös Fumiasu Sakata Sensei, joka aloitti Shorinji Kempon opettamisen Jyväskylässä vuonna 1972.


 Shorinji Kempo on kansainvälinen budolaji. Sitä harrastetaan 33 maassa ympäri maailmaa. Leirille osallistuu Shorinji Kempon harrastajia ja opettajia Englannista, Saksasta, Ruotsista, Ranskasta, Japanista ja tietenkin Suomesta.









Suomen Shorinji Kempo Liitto kuuluu World Shorinji Kempo Organization:iin - WSKO.

Nyky-yhteiskunnassa, ihmiset etsivät jotain, josta löytäisivät neuvoja ja voimaa  elämän vastuksiin ja ongelmiin. Shorinji Kempo tarjoaa vaihtoehdon, jossa pyritään löytämään voima ja tasapaino jokaisesta itsestään.






Shorinji Kempo on Doshin Son vuonna 1947 Japanissa perustama menetelmä, jolla kehitetään yksilöitä. Se on ainutlaatuinen filosofian, tekniikoiden hallinnan ja koulutusjärjestelmän yhdistelmä. Filosofian avulla oppilaita opetetaan huolehtimaan omasta kehostaan ja mielestään, auttamaan toisiaan ja elämään onnellisina yhdessä. Tekniikoiden hallinta mahdollistaa sen, että oppilaat voivat nauttia itsensä ja kumppaneidensa edistymisestä ja kasvamisesta. Koulutusjärjestelmä yhdistää opin ja tekniikoiden hallinnan tehokkaaksi spiraaliksi, jossa molemmat puolet lujittavat toisiaan. 





Ihmisellä on syntyessään valmius kasvaa mihin tahansa suuntaan. Shorinji Kempon tavoitteena on kasvattaa yksilöitä, jotka pyrkivät kehittämään itseään ja joilla on vahva usko mahdollisuuksiinsa – yksilöitä, jotka kykenevät toimimaan yhteistyössä toisten kanssa rakentaakseen rauhallisen  sekä aineellisesti että henkisesti rikkaan yhteiskunnan.

Lisätietoja:
Kari Mäki-Kuutti,
Suomen Shorinji Kempo Liiton puheenjohtaja,
5.Dan, Branchmaster, Jyväskylän Shorinji Kempo,
p. 040 5057078, kari.maki-kuutti@shorinjikempo.fi

http://www.shorinjikempo.fi
http://jyvaskyla.shorinjikempo.fi


Teksti (c) Antti Koistinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...