torstai 10. toukokuuta 2012

Neljät häät ja yhdet kihlajaiset




Viime sunnuntaina toteutin pitkäaikaista haavettani järjestää isompi hääaiheinen valokuvaussessio. Tarkoituksena oli ottaa kuvia mainostarkoituksiin. Valokuvaus on minulle harrastus, mutta siinä kehittymisen myötä olen tehnyt jonkin verran sitä myös sivutyönäni. Tarkoitukseni ei ole siis luopua pääasiallisesta työstäni, josta pidän äärettömän paljon vaan yhdistää mukavaa harrastusta satunnaiseen keikkaluontoiseen työhön. Itse en toistaiseksi yritystä pistä pystyyn vaan työskentelen yhdessä ystäväni Sara Holtkampin kanssa häävalokuvaajana hänen yrityksessään.  Saran yrityksen www-sivut löydät:



 Valokuvaussessiota varten tarvittiin tietysti malleja ja rekvisiittaa, mikä nollabudjetilla oli aika kunnianhimoista. Olen kuitenkin äärimmäisen kiitollinen, että saimme kasaan jopa viisi morsianta, kaksi sulhasta sekä yhden aidon kihlaparin. Kaksi mekkoa meille lainasivat ystävällisesti Jyväskylän Juhla-asu ja Ompelimo MarinaKharina. Kirjoitan näistä kahdesta yrityksestä erityisjutut liittyen mekkojen lainaussopimukseen. 



Itse otin pari tuhatta kuvaa sunnuntain aikana ja Sara useita muistikortillisia hänkin. Päivä oli pitkä, mutta minulle mieluinen – nyt vaan pitäisi ehtiä käydä läpi kaikki kuvat. Ihan pikkutytöstä lähtien olen halunnut järjestää häitä – niissä on jotain taianomaista tunnelmaa. Vaikka omat häät ovatkin jo menneisyydessä (viisvuotishääpäivä tulossa, apua mihin tämä aika menee?), niin oli mukava fiilistellä vielä tulevien morsiammien tunnelmissa yhden päivän ajan. Ja mahtuipa kuvausillalle jopa yksi aito ensisuudelmakin <3



Hirmukiitokset kaikille osallistuneille ja etenkin lapsenhoitajalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...