torstai 17. toukokuuta 2012

Mittatilausompelua ja budjettiin sopivia morsiusmekkoja Ateljé Marina Kharinasta




Jyväskylässä Tapionkatu 15:sta sijaitsee Ateljé Marina Kharina. Ateljé toimii ompelimona mutta myös morsius- ja kastemekkojen myymälänä. Liikkeessä pääsee sovittamaan morsiusmekkoja, halutessaan myös myyjän avustamana. 




Ateljé myy myös morsiustarvikkeita kuten tiaroja, huntuja, koruja yms.





Ateljéssa on kodikas tunnelma ja työntekijät löytää ompelutouhuistaan. Suurin markkinarako tällä alueella on verhojen ompelu, Marina kertoo. Liikkeeseen voi tuoda kaikenlaisia ompelutöitä housunlahkeista mittatilausasuihin. Työt suunnitellaan keskustelemalla tarkasti asiakkaan tarpeista.




Sovitimme Ateljéssa useampaa morsiusmekkoa. Olin aluksi skeptinen, mutta huomasin pian, että moni vaisu mekko vaateripustimella näyttiki yllättäen todella kauniilta päälle puettaessa. Ateljéen valikoimasta löytyy klassisia mekkoja, mutta myös räväkämpään tyyliin sopivia upeita korsetteja.
Ateljé Marina Kharinan hinnat kestävät vertailun. Esimerkiksi morsiusmekkojen keskihinta on lähempänä 300euroa kuin 700euroa, niin kuin isommissa liikeketjuissa, joissa maksaa usein myös brändistä. Marina Kharinan tunnelma on kodikas ja intiimi, eikä palvelua tarvitse odotella. 



Itse yrittäjästä tulee lämminhenkinen olo: Hän tarttui ennakkoluulottomasti ehdotukseeni lainata mekkoa valokuvaustarkoituksiin ja luotti täysin uuden mekon käytännössä vieraan ihmisen matkaan, pakaten nyörit pussiin. Ateljé Marina Kharina lainasi meille tätä upeaa mekkoa:






Opin tästä vierailusta sen, että helmiä voi löytyä pienistäkin putiikeista. Suosittelen siis ennakkoluulottomasti vierailemaan Ateljé Marina Kharinassa Jyväskylän Tapionkadulla, ammattikorkeakoulua vasta päätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...