perjantai 25. toukokuuta 2012

No niistä kengistä


Ei kai sitä voi tässä kaupungissa vierailla ihan ilman, etteikö eksyisi pariin kauppaan...



Mulla ei ollut mitään erityistä shopattavaa, etsin jonkin verran kenkiä. Tietysti italialaisnaisten kenkäkoko on omaani pienempi, joka raskauden jälkeen on ollut jopa 41! Vaikka monet liikkeet vakuuttivat, että heidän kokonsa olivat 41 asti, niin sitten kun oikeasti olisin halunnut koittaa jotain tiettyä niin eipä sitä löytynytkään mun koossa.

Paratiisi vai helvetti?


 
Sanoisin, että hintataso oli melkolailla suomalaista tasoa vastaava. Ei kallinpaa eikä toisaalta halvempaakaan.

  

Houkutuksia ja hassuutuksia löytyi.



Tämä kauppa möi Canonin 24-105/4L -putkia, joista oli sisukset poistettu - juomalaseiksi! No sellainen oli pakko hankkia ja toivon, että olisin ostanut niitä vähintään kolme.


Laukkuakin oli joka lähtöön, kuosiin ja väriin. Ehkä olis pitänyt ostaa toi pinkki tai sitten sähkön sininen... Jotain sentään tarttui mukaani.

 


Nämä söpöt nahkaiset baltsut olivat niin mukavat jalassa... Vaikka tietysti periaatteesta olenkin sitä mieltä, että valkoisten kenkien hommaaminen on hölmöä: Ne kun likaantuvat hyvin nopeasti.


 Mutkun mutkun.


Nyt olen käsitellyt ne sekä nahkan pinnoitusvahalla että suoja-aineella... Joskohan vähän aikaa pysyisivät värissään.


  

Sama malli olisi löytynyt myös sinisenä.



Ei kaduta yhtään, vaikka hintaa olikin. Toisin, kuin minun kakkosostoksellani eli liukuvärjätyllä oranssilla huivilla.



Minulla on ollut vastaavan värinen huivi joskus v. 2004, mutta unohdin sen kerran junaan ja sen jälkeen olen itkenyt sen perään, mutta rankaisin itseäni 8 vuotta ennen kuin ostin uuden. 


Täysin nuutunut poskiontelon tulehduspotilas poseeraa antiikkipeilissä. Näitten lisäksi kokeilin yhtä maailman ihanimman väristä silkkimekkoa, mutta koska se oli vähän heikkolaatuista silkkiä ja sen lisäksi ei täysin yläosasta istuva, päätin jättää sen kauppaan. Tämä harmittaa hieman, sillä arvelen, että sille olisi kuitenkin ollut käyttöä, jos löytäisin sopivat rintsikat alle. Noh, mitä tästä opimme - jos shoppailu & sightseeing aikaa on yhteensä 2,5h, niin ei kertakaikkiaan pidä jättää kauppaan yhtään mitään sellaista, jonka edes jollain tasolla haluaa. Se on loppujen lopuksi vain rahaa.

4 kommenttia:

  1. Saat noita canonin juomalasikuoria dealextremestä muutamalla dollarilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai hyvä tietää. Arvelen, että niitä voisi ostaa muutamallekin tyypille lahjaksi;)

      Poista
  2. Moikka Kati ja terveiset Islannista! Sulla on blogi! En ole tiennytkään! Hienoa, pitää kurkkia tätä :) Tämä kirjoitus oli hauskaa luettavaa ennen omaa Italian matkaani (joka tulee kyllä hyvään saumaan täällä maatilan töissä puurtamisen jälkeen, vaikka tällä jännittävällä saarella mainiosti olen viihtynytkin), jossa varmasti tulee jonkin verran kierreltyä kaupoissakin. Täytyy sanoa, että Rooma on ollut paras kaupunki ostosten kannalta, missä olen ikinä käynyt - missään ei ole tuotteet olleet yhtä nätisti esillä :)

    Iloista Euroviisuiltaa teille huomenna! Täällä Islannissa olen itsekin innostunut ihan uudella tavalla niistä, kun täällä niitä näkee ja kuulee ihan jatkuvasti kaikkialla. Tykkään aidosti Islannin biisistä ja toinen suosikeistani on Makedonia.

    Terkuin, Elina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!

      Sun kuvat näyttää huikealta Islannista! Täytyy päästä käymään siellä kyllä joskus. Meidän viisuiltaa varjosti karu mahatauti, joka iski edellisiltana, joten ei oikein ehditty Jussinkaan kanssa jutella Islannista. Hän kyllä toi tosi hyviä suklaa-lakritsituliaisia, nams! Pitää katsoa, jos löydettäisiin joku ilta kesäkuussa, että voitais kattoa teidän Islanninkuvia ja Italiaakin - hyvää matkaa edelleen. Tervetuloa meille, kunhan kotiudutte.

      Poista

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...